...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Otok Rab

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Otok Rab, Aktivni turizem Otok Rab, Kultura Turizem Otok Rab Kot tudi Gastronomija Otok Rab, Nočno življenje Otok Rab, Prenosi Otok Rab.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Otok Rab

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Otok Rab Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Otok Rab površine 91 km2 zaperajo tri strma grebena, kljub temu je klima zmeraj blaga in ugodna. Njegovi vzhodni, pusti strani dominirajo vrhovi Kamenjaka, medtem ko je notranjost obrnjena vzgoju masline in vinove trte, a zahodne obronke pokrivajo gozdovi crnike in zarezujejo uvalice katere vabe na sprehajanje in lenčarenje.
Na otoku Rabu se je od davnine kopal rdečkasto pisan kamen, ki se je uporabljal ne samo na Rabu, ampak na
celem jadranskem področju. Uporabljen je za gradnjo zadarske in šibenske katedrale.
Otok Rab je del severnega Kvarnera in znano turistično središče. Poleg istoimenskega antičnega mesta Raba, v različnih delih otoka Raba se je nastanilo ostalih sedem idiličnih mest: Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar. V vsakem od teh majhnih mest lahko najdete prekrasne rože, bistro morje in svojo nastanitev v apartmajih ali sobah. Vsak gost ki je na otoku Rabu prvič, bo našel sledi preteklosti v arhitekturi starega mesta Raba shranjenih v polnem sjaju in avtohtonosti...

 

Otok Rab - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba