...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Južna Dalmacija

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Južna Dalmacija, Aktivni turizem Južna Dalmacija, Kultura Turizem Južna Dalmacija Kot tudi Gastronomija Južna Dalmacija, Nočno življenje Južna Dalmacija, Prenosi Južna Dalmacija.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Južna Dalmacija

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Južna Dalmacija Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Južna Dalmacija je najmanjši i najožni del hrvaškega primorja. Pravega zaledja nema, saj je njeno naravno zajedje že v sosednji državi Bosni in Hercegovini, ki ima pri obalnem mestu Neum 9 km širok dostop do morja. Obsega ozek obalni pas južno od reke Neretve, polotok Pelješac, otoke Korčulo, Lastovo in Mljet ter Elafitsko otočje. Zaključuje ga državna meja s Črno goro v zalivu Boka Kotorska. Južna Dalmacija je turistična destinacija zaradi bogate ponudbe zasebne nastanitve, vil, apartmajev, kampov in hotelov.
Glavna turistična središča v Južnoj Dalmaciji so: Dubrovnik, Cavtat, Klek, ter poluotok Pelješac. Dubrovnik je sedež Dubrovačko-neretvanske županije in turistično središte južne Dalmacije. Dubrovnik je mesto z enkratno politični in kulturno zgodovino, zato je uvrščen v UNESCO-v seznam svetovne dediščine. Izjemno naravno okolje, ohranjena kulturna in arhitekturna dediščina, ekološki standard, turistična izvirnost in visok prometni standard so ga naredili privlačnega in vseh letnih časih. Vrhunec bogatega kulturno-umetniškega življenja mesta je Dubrovniški letni festival. Cavtat je turistično središče najbolj južnega dela...

 

Južna Dalmacija - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba