...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Hrvaška

 
 

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Hrvaška, Aktivni turizem Hrvaška, Kultura Turizem Hrvaška Kot tudi Gastronomija Hrvaška, Nočno življenje Hrvaška, Prenosi Hrvaška.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Hrvaška

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Hrvaška Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Hrvaška, z glavnim mestom Zagreb, se nahaja na križišču poti med Srednjo Evropo in Sredozemljem. Odlikuje jo naravna lepota, bogata kultura in tradicija. Vpliv mediteranske kulture prepoznamo v številnih spomenikih iz obdobja antike, starorimskega obdobja in zgodnjega srednjega veka. Hrvaška ponuja vrsto turističnih rekreacij, od letovanja na morju, lova, ribolova, planinarjenja, turnih pohodov in kolesarjenja, zdraviliškega turizma in ogledovanja ter občudovanja starih kulturnih spomenikov. Sodobna turistična ponudba je dolga, a začeli so jo Avstrijci, katerim je dolgo pripadala skoraj vsa vzhodno jadranska obala. U Hrvaški lahko na majhnih razdaljah doživimo morje, kras, planine porasle z gozdovi in več izrednih naravno in kulturnih znamenitosti, vpisanih v seznam svetovne deiščine. Hrvaška združuje želje sodobnih nomadov, da si odpočijejo, rekreirajo, zavajo in obogatijo duh. Hrvaška je prekrasna dežela mediteranskih mest, nedotaknjene narave, številnih otočkov in nepozabnih narodnih parkov. Gostoljubnost ljudi, toplo, čisto in modro morje, lepa mesta, idilične vasi so užitek za vsakega človeka. Hrvaška nudi številne apartmaje in sobe v družinskim hišah...

 

Hrvaška - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba