Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Kvarner

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Kvarner, Aktivni turizem Kvarner, Kultura Turizem Kvarner Kot tudi Gastronomija Kvarner, Nočno življenje Kvarner, Prenosi Kvarner.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Kvarner

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Kvarner Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Najpomembnejše geografsko merilo za določitev območja Kvarnerskega primorja je morje. Območje Kvarnera je dolgo, razčlenjeno obalo - globoko v celino zajedajoče se prostranstvo Kvarnerskega zaliva od Opatijskega primorja prek strnjeno poseljenega in razpotegnjenega mesta Reka (Rijeka) in Crikveniško-Vinodolske riviere do konca Velebitskega kanala. Kvarner z zaledjem je najbolj obiskovani del hrvaške vzhodne jadranske obale. Tako navtik kot pohodnik ali preprosto samo turist lahko svoje počitniške cilje izbira med morjem, primorjem ali in gorami. Kvarner je področje z najdaljšo tradicija turizma na Hrvaškem. Odlikujeta ga raznoliko podnebje in vegetacija, saj je to področje na stiku otokov, primorja, in gora. Raznolikost se kaže tudi v arhitekturi in kulturi, kjer se čuti vpliv evropskih regij, Na tem področju se že tri stoletja razvija turizem. Kvarner ima celoletno turistično ponudbo različnih vsebin. Poleg kvalitetne namestitve, so tu še bogata gastro ponudba in mnoge možnosti športnih vsebin, ki bogatijo bivanje turistov na Kvarnerju. Kvarner ima dobro razvit kongresni turizem. Nudi odlične pogoje za organizacijo kongresov...

 

Kvarner - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba