...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Otok Lošinj

 

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Otok Lošinj, Aktivni turizem Otok Lošinj, Kultura Turizem Otok Lošinj Kot tudi Gastronomija Otok Lošinj, Nočno življenje Otok Lošinj, Prenosi Otok Lošinj.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Otok Lošinj

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Otok Lošinj Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Lošinj je otok v zahodni skupini kvarnerskih otokov. Med otokama Lišinj in Cres je samo 11m širok umetni prekop s premičnim mostom, čez katerega teče promet. Na severu je Lošinj širši, tu je razpotegnjena gora Osoršćica (589 m). V srednjem delu je širok samo do 1 km, tu je pri Privlaki prekop z mostom, ki deli Lošinj na dva dela, a na jugu se otok spet razširi. Sredenji del zahodne obale je zelo razčlenjen, pred njo so otoki Unije, Susak, Vele in Male Srakane. Poleg turizma sta gospodarsko precej pomembna pomorstvo in ladjedelništvo. Večja mesta na otoku Lošinju so Artatore, Mali Lošinj, Veli Lošinj, Nerezine.
Artatore je novo turistično naselje zasebnih hiš in gostinskih lokalov, restavracije ob istoimenskem zalivu. V vsaki hiši je mogoče najeti apartmaje ili sobe.
Mali Lošinj je mesto, pristanišče in večje turistično središče ob jugovzhodnem delu globoko zajedenega in pred vetrovi zavarovanega zaliva. Mali Lošinj je živahno mesto s pestro turistično ponudbo. Iz mesta vodi...

 

Otok Lošinj - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba