...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Otok Brač

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Otok Brač, Aktivni turizem Otok Brač, Kultura Turizem Otok Brač Kot tudi Gastronomija Otok Brač, Nočno življenje Otok Brač, Prenosi Otok Brač.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Otok Brač

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Otok Brač Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Otok Brač je največji otok v srednje - dalmatinski otoški skupini in tretji največji v Jadranskem morju. Njegova najvišja točka in hkrati najvišji vrh vseh jadranskih otokov je Vidova gora (780 m). Od celine ga loči Brački kanal, od otoka Šolta Splitska vrata in od otoka Hvar Hvarski kanal.
Največji med 22 naselji sta Supetar in Pučišća, a ostala mesta so Postira, Bol, Povlja, Sutivan, Milna, Nerežišča, Selca, Sumartin, Ložišča, Blaca.
Supetar je naselje na severni obali otoka Brača ter njegovo upravno, gospodarsko, kulturno in turistično središče. Turistična ponudba je raznovrsna. Dolge plaže med naseljema Mirca na zahodu in Splitska na vzhodu so peščene, ob njih so borovi gozdovi. Novo naselje se je v srednjem veku razvilo okrog majhnega zaliva Sveti Petar, po katerem je kraj dobil ime.
Pučišća je večje naselje in pristan ob globoko zajedenem zalivu na severni strani otoka Brača. V bližini so trije kamnolomi znanega braškega kamna, naselje pa je središče kamnoseštva.
Postira je mestece...

 

Otok Brač - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba