...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Središčna Hrvaška

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Središčna Hrvaška, Aktivni turizem Središčna Hrvaška, Kultura Turizem Središčna Hrvaška Kot tudi Gastronomija Središčna Hrvaška, Nočno življenje Središčna Hrvaška, Prenosi Središčna Hrvaška.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Središčna Hrvaška

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Središčna Hrvaška Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Središčna Hrvaška zavzema celinski del Hrvaške, a rasteza se od meje na jugu s Bosno in Hercegovino, skozi Daruvara in na severu meji s Slovenijo in Mađarsko. Zavzema nekaj več kot tretino prostora Hrvaške s približno polovico skupnega prebivalstva. To je v celini gosto naseljen , urbaniziran in gospodarsko razvijen prostor, ali se lahko v notranjosti njega razlikujejo geografski povsem različna področja, katerim je skupno samo to da gravitiraju središču Zagreba.
Središčna Hrvaška se deli na Zagreb in okolico, Međimurje, Zagorje in Podravino. Večja mesta v središčni Hrvaški so: Zagreb, Varaždin, Čakovec, Koprivnica, Bjelovar, Karlovac, Sisak, Križevci, Velika Gorica, Petrinja, Samobor, Zaprešić, Krapina, Ivanec.
Središčna Hrvaška v svoji turistični ponudbi nudi lovni turizem, poslovni turizem, kongresni turizem in kmečki turizem. Kmečki turizem je posebno razvijen na severu kontinentalne Hrvaške, in v svojo ponudbo vključuje potpolno uslugo: od nastanitve- apartmaji, pensioni, sobe in domačo gastronomsko ponudbo, šola jahanja, vinske kleti. Lovski turizem se je razvil vzporedno s kmečim turizmom, in...

 

Središčna Hrvaška - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba