...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Slavonija in Baranja

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Slavonija in Baranja, Aktivni turizem Slavonija in Baranja, Kultura Turizem Slavonija in Baranja Kot tudi Gastronomija Slavonija in Baranja, Nočno življenje Slavonija in Baranja, Prenosi Slavonija in Baranja.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Slavonija in Baranja

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Slavonija in Baranja Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Slavonija in Baranja sta regiji na severovzhodu Hrvaške ki ju obkrožajo tri države: Mađarsko, Jugoslavijo, Bosno in Hercegovino. To je pretežno nižinski prostor s razvito agrarno proizvodnjo na najvrednijim poljedelskim površinama v Hrvaški. Prav tako, zahvaljajočim številnim rekicam in potočkima, ohranjenih gozdov, ohranjen je tradicionalni lovni in ribolovni turizem, in kmečki turizem. Slavonija in Baranja sta idealni destinaciji za turiste ki želijo preživeti počitnice v miru in tišini, daleč od mestnih gneč.
Slavonijo obkrožajo tri reke: Sava, Drava in Donava gradi prostor posebne lepote s bogatimi gozdovi, pašniki in bre…….
V Slavoniji so številni dvorci in poletne hiše ki so negdaj pripadali bogatim družinam, in daje poseben čar tem delu Hrvaške.
Največje mesto v Slavoniji je Osijek, nastanjen na reki Dravi. Predstavlja zanimljivo turistično destinacijo s številnimi parki, kulturnimi spomeniki in številnim zabavnim vsebinam.
Baranja je naravno najbolj ločena celina. Rasteže se med Dravo, Donavo in mejo s Mađarsko. Na mestu kjer se spajajo reke Donava in Drava je...

 

Slavonija in Baranja - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba