...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Nacionalni parkovi Hrvaška

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Nacionalni parkovi Hrvaška, Aktivni turizem Nacionalni parkovi Hrvaška, Kultura Turizem Nacionalni parkovi Hrvaška Kot tudi Gastronomija Nacionalni parkovi Hrvaška, Nočno življenje Nacionalni parkovi Hrvaška, Prenosi Nacionalni parkovi Hrvaška.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Nacionalni parkovi Hrvaška

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Nacionalni parkovi Hrvaška Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Nacionalni park je zavarovano območje tisto območje na kopnem in morju, ki je prvenstveno namenjeno varstvu in ohranitvi biotske raznovrstnosti in je območje naravnih in s tem povezanih kulturnih vrednot. Nacionalni parki v Hrvaškoj so: Nacionalni park Brijuni, Nacionalni park Kornati, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Mljet, Nacionalni park Risnjak, Nacionalni park Velebit, Nacionalni park Paklenica, Nacionalni park Plitvice.
Nacionalni park Brijuni je otoška skupina pred jugozahodno istrsko obalo in sastavlja 14 otokov, med njimi je največji in najbolj opazen Veli Brijun. Rastlinstvo je ponekod prepuščeno naravni rasti, povečini pa so ga krajinski arhitekti preoblikovali v parke, aleje in drevorede s sprehajalnimi potmi. Del živali živi v naravi, drugo so živalskem vrtu in safari parku. Na otoku je letna rezidenca hrvaškega predsednika, obenem pa sodijo Brijuni med najpomembnejša turistična središča in kongresne centre na Hrvaškem. Na morskem dnu med Brijuni in Barbarigo je okrog 300 potopljenih ladij.
Nacionalni park Kornati je razglašen leta 1980, obsega 89 otokov, ali skupaj dve...

 

Nacionalni parkovi Hrvaška - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba