Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Severna Dalmacija

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Severna Dalmacija, Aktivni turizem Severna Dalmacija, Kultura Turizem Severna Dalmacija Kot tudi Gastronomija Severna Dalmacija, Nočno življenje Severna Dalmacija, Prenosi Severna Dalmacija.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Severna Dalmacija

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Severna Dalmacija Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Severna Dalmacija obsega obalno območje od otoka Paga na severu, do Primoštena na jugovzahodu. Zajema še del razprostranjenega zaledja Ravni kotari in zadarsko-biogradsko primorje. Ravni kotari so nizka in blago valovita ravnina i to je najrodovitnejši del Severne Dalmacije in agrarna baza obalnih naselij in turističnega trga. Severna Dalmacija ponuja bivanja v številnih hotelih, apartmanjih in privatnih sobah ter kampih.
Severodalmatinski otoki se uvrščajo med najbolj razčlanjeno mediteransko otočje. Delijo se na Zadarsko in Šibensko otoško skupino. V tem območju je okrog 550 otokov, otočkov in čeri, a večji so otok Pag, otok Ugljan, Silba, otok Vir, otok Murter, otok Pašman, otok Krapanj, , otok Zlarin, Molat, te otoško skupin Nacionalni park Kornati in Naravni park Telašćica na Dugem otoku. Med številnimi otoki s pristani, zalivi in zalivčki, križari večina navtikov z vsemi vrstami plovil. Po vsem akvatoriju Severna Dalmacije je mnogo zalivčkov, ki omogočajo postanek in počitek na barki v nedotaknjeni naravi.
Na površini Severne Dalmacije je...

 

Severna Dalmacija - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba