Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Srednja Dalmacija

 

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Srednja Dalmacija, Aktivni turizem Srednja Dalmacija, Kultura Turizem Srednja Dalmacija Kot tudi Gastronomija Srednja Dalmacija, Nočno življenje Srednja Dalmacija, Prenosi Srednja Dalmacija.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Srednja Dalmacija

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Srednja Dalmacija Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Srednji Dalmaciji pripada obalni del med reko Krko na severozahodu in Makarsko Rivijero. Osnovna krajinska značilnost Srednje Dalmacije je, da prevladuje kras brez tekočih vod: izjema je reka Cetina, ki se pri Omišu prebije skozi kanjon do morja. Prevladuje pravo sredozemsko podnebje s suhimi in vročimi poletji ter milimi in deževnimi zimi. Srednja Dalmacija je turistično razvijena regija z bogato vsebino za dopust, rekreacijo in zabavo. Nastanitev v Dalmaciji je različna in nudi bogato ponudbo od zasebne nastanitve, apartmaja, soba, hotelov, kampov. Kot vse ostale regije u Hrvaškoj, ima tudi gastronomska ponudba Srednje Dalmacije svoje posebnosti v kateri prevladava morski sadeži, a jedi od mesa so napravlja na drugačen način od notranjosti Hrvaške zaradi specifičnosti podnebja in bogatstva dodatkov. Vse te dobrote boste preiskuslili v številnih restavracijah in konobah Dalmacije.
Od Primoštena proti jugovzhodu Dalmacija spreminja krajinsko podobo. Otoki so večji, med seboj so bolj oddaljeni in vegetacijsko bolj bogati kot v severnem delu Dalmacije. Zaradi širših kanalov med otoki...

 

Srednja Dalmacija - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba