...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Pješčana uvala

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Pješčana uvala, Aktivni turizem Pješčana uvala, Kultura Turizem Pješčana uvala Kot tudi Gastronomija Pješčana uvala, Nočno življenje Pješčana uvala, Prenosi Pješčana uvala.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Pješčana uvala

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Pješčana uvala Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Pješčana uvala se nahaja nedaleč stran od Pule med dvema polotokoma in tako je mesto dobilo ime. Pješčana uvala je moderno turistično naselje s prodnatimi plažami in zato primerno letovišče za družinske počitnice. V bližnji marini Veruda bodo lahko ljubitelji nautičnega turizma dobili vse, kar potrebujejo za varno nadaljnjo plovbo. Bližina Pule gostom Pješčane uvale zagotavlja raznovrstno zabavo, zato je letovišče primerno tako za družinske počitnice kot tudi za goste, ki se želijo zabavati v bližnji Puli. Ta Poleg kopalcev so jadralci sklanjali v zavetje svoje jadrnice od neurja. Vse je šlo v prid, da tu nastane sodobno rezidencialno naselje. Pješčana Uvala šteje 350 prebivalcev, zaznamovana je z sodobno arhitekturo po meri človeka. Dolgo sprehajališče vijuga ob obali z številnimi restavracijami, konob, trgovinami..

...
 

Pješčana uvala - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba