Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Banjole

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Banjole, Aktivni turizem Banjole, Kultura Turizem Banjole Kot tudi Gastronomija Banjole, Nočno življenje Banjole, Prenosi Banjole.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Banjole

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Banjole Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Banjole, ribarska vas s naravno zaščiteno luko, je obstajalo še v rimske obdobju. V zaščiteni vali se lahko skrijete od neurja a lahko uživate v prekrasnem morju. Naselje Banjole je nastanjeno na malem polotoku kjer bi želeli stanovati vsi zaljuljenici morja, plovidbe, ribarenja. Stanovalci Banjol so tudi danes vezani za morje, tako da je sveža riba dar vsakodnevnice. Skoraj vsaka hiša v Banjolah nudi kakšno sobo ali dobro urejen apartmaj svojim turistom.
Tukaj boste uživali u morju, tišini in soncu. Ta kraj je narava obdarila številnim uvalama in polotokima, naravnim plažama, a človek mu je dal vsebine kot so: tenis tereni, steze za sprehajanje in vožnjo koles, možnost najma jadrnic, motornih čolnov, drugih šprotov na vodi. Številni apartmaji in sobe se nahajajo ob samem morju ker je majhno mesto
Banjole nastanjeno na malem polotoku. Ob apartmajih in sobah, boste sigurno najdli tudi kakšne konobe ali restavracije v Banjolah da poskusite široko lepezo morskih specialitet.

...
 

Banjole - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba