...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Medulin

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Medulin, Aktivni turizem Medulin, Kultura Turizem Medulin Kot tudi Gastronomija Medulin, Nočno življenje Medulin, Prenosi Medulin.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Medulin

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Medulin Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Medulin pripada med glavne predstavnike Istarskega turizma ki je eden iznad dvajsetih najbolj znanih kopaliških imen na Jadranu. Vsaki obiskovalec v Medulinu najde oazo mira in tišine, bogatim pejsažom mediteranske pokrajine in v istem času lahko uživa zelo z bogato usebino dopust. Ob obali se lahko sprehajete in spociti v enem od številnih caffe barov in restavracij Medulina. Vse već zasebnih hiš in vilah v Medulinu oddoja v najem apartmaje in sobe, a gostoljubnost domaćina nobenega ne bo pustila ravnodušnega. Glavna ponudba Medulina je šport. Medulinski zaliv je idealan za ukvarjati se s vodnemi športom, in tudi izven vode lahko najdete široko športno rekreativno ponudbo. Medulinski zaliv leži med polotokoma Kamenjak na jugu in Marlera na severu, polotok Kašteja pa ga deli na dvoje. Ob zalivu okolici so Rimljani postavljali podeželske dvorce. Vplutje v zaliv je zaradi nizkih otočkov in komaj vidnih čeri zahtevno. Poleg kampov in hotelov, Medulin nudi sobe in apartmaje v zasebnih hišah. Tukaj je vse porejeno...

 

Medulin - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba