...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Rovinj

 

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Rovinj, Aktivni turizem Rovinj, Kultura Turizem Rovinj Kot tudi Gastronomija Rovinj, Nočno življenje Rovinj, Prenosi Rovinj.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Rovinj

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Rovinj Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Zaradi svojih naravnih lepot, ali (napose) zaradi svojega slikovnega in vrednega zgodovinskega ambjenta, Rovinj je ena od najprivlačnejših turističnih destinacija na hrvaški obali. Južno od Limskega zaliva na razvejani obali (z več uvala i omanjih) otokov nastanil se je Rovinj, eden od najlepših in najslikovitejših mest na jadranski obali. Najbolj obiskana sta otoka Sv. Katarina je sicer bližji - od mesta je oddaljen le 5 minut vožnje z motornim ćolnom, lepši pa je otok Sv. Andrija (Crveni otok), največji v skupini, sestavljen iz dveh otokov (sv Andija in Maškin), ki ju spaja ožina. Maškin je namenjen predsem naturistom. Zlatni rt je prelepo gozdato območje, ena od najpomembnejših parkovnih površin na Kvaškem. Prostrani borovi gozdovi in številne plaže, ki se rastezajo več kilometrov aleč, so izjemen primer neokrnjene narave.
Zgodovinsko središče nastanjeno na (brežuljku-hribčku), s hišama zbijenih in nagomilanih jedna u drugo vse do prostora pred barokno cerkviju sv. Evfemije katera s svojim vitkim zvonikom nadvisuje mesto. Zvonik je zgrajen...

 

Rovinj - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba