Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Crikvenica

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Crikvenica, Aktivni turizem Crikvenica, Kultura Turizem Crikvenica Kot tudi Gastronomija Crikvenica, Nočno življenje Crikvenica, Prenosi Crikvenica.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Crikvenica

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Crikvenica Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Crikvenica je največje in najbolj znano turistično središče in klimatsko zdravilišče v Kvarnerju. Blage zime, ki so največkrat brez snega in dolga, topla poletja ga uvrščajo med najbolj sončna mesta v Evropi. Sredozemsko podnebje, prijetne plaže in naravne lepote so omogočili, da se je iz nekdanjega ribiškega naselja razvilo turistično središče. Crikveniška riviera sega od Jadranovega do Selc. Na 15km dolgi Crikveniški rivieri boste našli široke peščene in skalnate plaže, ter znano plažo v Crikvenici z bogato športno ponudbo, ki se nadaljujejo v lepo urejene in vedno zelene parke. Vzdolž obale teče lepo urejena obalna promenada, obkrožena s palmami in lovorjem ter številnimi restavracijami, lokali in trgovinami, ki se vijejo vzdolž celotne riviere. Turistično ponudbo dopolnjuje zdraviliški turizem v dobro opremljenemi zdraviliščima.
Prvo kopališče v Crikvenici so uredili 1888. Naselje se je razvilo proti koncu 14. stoletju na kraju rimske postaje Ad Turres in ob cerkvi sv. Marije (domačini pravijo crikva-od tod ime Crikvenica). Pavilski samostan je bil zgrajen 1412...

 

Crikvenica - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba