...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Lovran

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Lovran, Aktivni turizem Lovran, Kultura Turizem Lovran Kot tudi Gastronomija Lovran, Nočno življenje Lovran, Prenosi Lovran.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Lovran

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Lovran Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Na mestu, kjer se obronki Učke malo blažje spuščajo proti morju, je nastal ozek obalni pas, ki je omogočil izgradnjo naselja. V času, ko se je v XX. stoletju rojeval turizem, se je tu začel razvijati zimski turizem in zdraviliški turizem za bogato klientelo avstrijskega cesarstva. Sčasoma je to mesto postal eden od najznamenitejših krajev monarhije ter se je izgradnja hotelov, zdravilišč in elegantnih vil in apartmaji širila od Opatije do Lovrana - tako je nastala slavna Opatijska riviera. Mednarodna popularnost teh krajev je v obdobju po II. svetovni vojni omogočila še intenzivnejšo turistično izgradnjo, ki se je raširila tudi na manjša ribiška naselja Iko in Ičiće med Lovranom in Opatijo. To područje je danes ena od najvažnejših hrvaških turističnih pokrajin še posebej zaradi tega, ker blaga klima, naravne lepote, številna izletišča ter razkošna in udobna arhitektura hotelskih objektov, urejeni parki in dolga spehajališča ob morju poleg vseh drugih ugodnosti omogočajo turistično sezono v vseh letnih časih.
Lovran leži...

 

Lovran - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba