...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Matulji

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Matulji, Aktivni turizem Matulji, Kultura Turizem Matulji Kot tudi Gastronomija Matulji, Nočno življenje Matulji, Prenosi Matulji.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Matulji

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Matulji Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Matulji je malo mesto oddaljeno dva kilometra od Opatije, na meji Kvarnera in planinskega dela Hrvaške. Matulji Vam bodo omogočili da skozi poletne mesece uživate v morju in soncu, in prav tako v čistem in svežem zraku in nedotaknjeni naravi.
Tradicionalni gostoljubeznivi domačini Vam bodo ponudili nastanitev v osebnih sobah in apartmajih v svojih družinskim hišama, ob gurmanskem uživanju v specialitetah našega kraja v domačem ambijentu številnih restavracij in konob.
Posebna atrakcija Matulja je karneval kateri je vsakega januara in februara, katerega je glavni dogodek “Smotra zvončara” v Matuljima, kjer se zbirajo zvončarske skupine širše regije, ki pobudijo poseben interes svojim specifičnim maskama, kretnjama in zvonjavo, simbolizira prihod spomladi.
Številne kolesarske steze v okolici Matulja Vam bodo omogočile da se sprostite v vožnji kolesom, planinarenjem po bližnji Učki, ali izletih do srednjeveških mest Kastava in Veprinca.
V Matuljima se vse več ljudi obrača turizmu in preurejajo svoje hiše v apartmaje in sobe tako da se gosti lahko počutijo...

 

Matulji - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba