...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Rijeka

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Rijeka, Aktivni turizem Rijeka, Kultura Turizem Rijeka Kot tudi Gastronomija Rijeka, Nočno življenje Rijeka, Prenosi Rijeka.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Rijeka

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Rijeka Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Velika in razvejana luka na reki Rječini, s predmestima ki se šire obližnjim brežuljcima, to je obraz sodobne in industrijske Rijeke, katera čuva duh zgodovine v svojim gotičnim in baročnim zgradbama.
Rijeka je tretje mesto po velikosti v Hrvaški in največje pristanišče, izobraževalno središče, mesto bogate in burne kulturne preteklosti, pomorske tradicije in turistično prometno središče. Rijeka se vse več obrača turizmu, pa se vse več odperajo nočni lokali, disco klubvi, caffe barovi. Gostima se ob kvalitetni nastanitvi, trgovinah, gledališčnem življenje, zabavi, nude renomirane manifestacije: Biennale mladih, mednarodna izložba mladih umetnikov – slikarji, kiparji, alternativci, Rečko poletje, glasbene, dramske priredbe v starem mestu, Velika Gospa – Trsat, Zajčevi dnevi, Rečki karneval….
Obrobljena veličanstvenim palačama, Riva je glavno rečko sprehajališče. Proti morju se odpera v času velikega procveta mesta med 1870. In 1914 leta. Korzo, peščeva cona predstavlja srce Reke.
Rečko področje turistično je najrazvijeno v Hrvaški, s tradicijo od sredine XIX.st. pa do danes, zaradi zelo naglašene industrijske funkcije...

 

Rijeka - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba