...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Brodarica i otok Krapanj

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Brodarica i otok Krapanj, Aktivni turizem Brodarica i otok Krapanj, Kultura Turizem Brodarica i otok Krapanj Kot tudi Gastronomija Brodarica i otok Krapanj, Nočno življenje Brodarica i otok Krapanj, Prenosi Brodarica i otok Krapanj.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Brodarica i otok Krapanj

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Brodarica i otok Krapanj Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Otok Krapanj je otoček v jugovzahodnem delu Šibenskega kanala. Najmanjši in najniži naseljeni otok na Jadranu. Od naselja Brodarica na kopnem ga loči okrog 300 m širok preliv. Na otočku je istoimensko naselje. Prebivalci se ukvarjajo tudi s predelavo spužev, kar je tukajšnja stoletna tradicija. Frančiškanski samosatan in cerkev so zgradili v 15 in 16 stoletju ter ju kasneje dograjevali. V sklopu samostana sta Muzej spužvarstva in galerija.
Brodarica leži na delu prijazne obale med Šibenikom in Primoštenom, obrnjena proti slikovitem šibenskem arhipelagu. V spokoju majhnega mesteca, ki s svojimi plažami in z bistrim morjem varuje vse blagodejnosti nedotaknjene narave, najdite delček vzdušja samo zase. Nasproti Brodarici se nahaja otoček Krapanj.

 

Brodarica i otok Krapanj - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba