...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Sveti Filip i Jakov

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Sveti Filip i Jakov, Aktivni turizem Sveti Filip i Jakov, Kultura Turizem Sveti Filip i Jakov Kot tudi Gastronomija Sveti Filip i Jakov, Nočno življenje Sveti Filip i Jakov, Prenosi Sveti Filip i Jakov.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Sveti Filip i Jakov

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Sveti Filip i Jakov Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Sveti Filip i Jakov je eno lepših mesta v Pašmanskem kanalu. Slikovito primorsko mestece se je razvilo okrog srednjeveške cerkve, posvečene apostoloma Filipu in Jakovu.

Do 16. stoletja se je imenovalo Prisan. Med turškimi vpadi in vojno med beneško republiko in Turki je bilo večkrat porušeno. Današnje naselje je iz 17. in 18. stoletja. Severovzhodno stoji zgodnjeromanska cerkev sv. Roka, zgrajena verjetno v 11. stoletju in je ostanek nekdanjega bogatega benediktinskega samostana. 

 Sveti Filip i Jakov je idealen kraj za sprostitev, storilnost in gostoljubnost prebivalcev, ki Vas bodo dočakali s toplo dobrodošlico.

 

Sveti Filip i Jakov - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba