...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Rogoznica

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Rogoznica, Aktivni turizem Rogoznica, Kultura Turizem Rogoznica Kot tudi Gastronomija Rogoznica, Nočno življenje Rogoznica, Prenosi Rogoznica.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Rogoznica

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Rogoznica Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Rogoznica leži na nekdanjem otoku Kopara, ki ga od druge polovice 19. stoletja povezuje s celino umetan nasip. Rogoznica je manjše in mirno mediteransko mesto v bližini Primoštena, 25 km južno od Šibenika. Prebivalci se ukvarjajo s poljodelstvom, ribištvom in turizmom. Več plaž v zalivu in okolici je lepo urejenih. V zalivu so 1996-96 uredili umetan otok za marino. Rogoznica je eno od najlepših marin na Jadranu z ponudbo, ki je zanimiva za vse turiste, ne samo tiste z jadrnicami in čolni. Rogoznica je poznana tudi po zabavah, predvsem meseca avgusta (Ribiška noč in Noč Rogoznice) tako da v tem času Rogoznico obiščejo tudi številni prebivalci Splita in Šibenika. Obala je na tem območju zelo razčlenjena, tako da je primerna za vse vodne športe, rekreirali pa se boste lahko tudi na igriščih na obali. Bližnja okolica mesta nudi tudi očem skrita kopališča v številnih zalivih.

...
 

Rogoznica - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba