...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Mostar

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Mostar, Aktivni turizem Mostar, Kultura Turizem Mostar Kot tudi Gastronomija Mostar, Nočno življenje Mostar, Prenosi Mostar.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Mostar

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Mostar Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Mostar je politično, financijsko in kulturno središče županije, nastanjen je pod obronkima planine Velež, Huma in Čabulje, v dolini reke Neretve. To je mesto sonca, zelenila, ki se odlikuje s specifično in redko mediteransko klimo.
Mostar je stoletjima na raskrižju različnih civilizacij in vsaka od njih je u njih utrla del svoje posebnosti. Mostar je oddaljen 60 km od morja, a v njemu in njegovi okolini se nahajajo znane lokacije kulturno-zgodovinskega zaklada in dediščine, ki govorijo o življenju na tem področju. Mostar ima v lasti celotno prostorno infrastrukturu, cestni in želežniški promet ki gre od severa proti jugu – Jadranskem morju , in moderno letališče. Najstarejši pisani dokumenti o Mostaru datirani so v prvi polovici XV stoletja, a ustanovljenje mesta Mostara se veže za ime in zasluge enega od velikana Hercega Stjepana Kosače. Skozi Mostar in okoli njega poleg reke Neretve tečejo reke: Radobolja, ki teče skozi središče mesta, Buna, Bunica, Jasenica na jugu in Dreženjka
na krajnem severu.

...
 

Mostar - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba