...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Konjic

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Konjic, Aktivni turizem Konjic, Kultura Turizem Konjic Kot tudi Gastronomija Konjic, Nočno življenje Konjic, Prenosi Konjic.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Konjic

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Konjic Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Konjic leži na reki Neretvi, 60 km od Sarajeva neposredno ob Jablaničkom jezeru. Mesto je obkrožen največjim
Planinskim masivima v Bosni in Hercegovina: Prenj(2102 m), Bjelašnica (2067 m) in Bitovinija (1744 m). Je eden od najstarejših mest v Bosni in Hercegovini, katero področje je kontinuirano naseljeno več kot 400 let.Konjic je že v srednem stoletju znan po lesnem rezbarstvu, katera tradicija se je obdržala vse do današnjega dne. V starem delu mesta se nahajajo številni spomeniki kulture medtem ko je hram in kip boga najden v Konjicu 1897. leta edinstven v zgodovini svetskega mitraizma. Konjic in okolica kot ena od največjih občin po površini v Bosni in Hercegovini privlačni so za počitnice poleti in pozimi: ribolov na Neretvi, Raketnici, Neretvici, Trešanici, Boračkom in Jablaničkem jezeru, lov na planinah Prenja, Bitovinje, Visočice, in predvsem znamenite narodne specijalitete – janje na ražnju in pod peko, in naravna sveža riba. Reka Neretva uz svojo čistočo očarava po svoji smaragdno zeleni barvi katero teško...

 

Konjic - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba