...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Rama

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Rama, Aktivni turizem Rama, Kultura Turizem Rama Kot tudi Gastronomija Rama, Nočno življenje Rama, Prenosi Rama.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Rama

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Rama Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Rama se nahaja na jugu Bosne ob slivi reke Rame in Doljanke. Ime je dobila po istoimenski reki, ki ima tri izvira:Rama, Buk in Krupič. Obkrožena je planinama Raduše, Vranice, Zeca, Makljena, Studene planine, Bokševice, Čvrsnice, Vrana in Ljubuše.
Ransko jezero je bogato ribom in proža odlične pogoje za ribolov, kopanje in križarenje. Poleg svojih otokov, najpomembnejši je polotok Ščit na katerem se nahaja cerkev in samostan. Predel je bogat s divjimi živalima in pticama, kar ga šteje v naravni rezervat.
V Rami se nahajajo muzejske zbirke od katerih so nabolj znane v franjevačkem samostanu na Ščitu, v župni hiši v Rumbocima, v Uzdolu in Ramskoj hiši, in nekaj v osebnem vlastništvu. Ramski kraj je bogat arheloškim nahajališčima in spomenikima s kulturo katero lahko vidimo na Velikoj Gradini, v Varvari, Ljubuncima in Ravnom…
Pozimi so pogoji za smučanje in rekreacijo idealni, in to zaradi bližine smučišč in urejenih stez, ugodne nastanitve in gostoljubnosti
domačina. Mesto je znano tudi po proizvodni...

 

Rama - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba