...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Stolac

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Stolac, Aktivni turizem Stolac, Kultura Turizem Stolac Kot tudi Gastronomija Stolac, Nočno življenje Stolac, Prenosi Stolac.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Stolac

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Stolac Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Stolac je mesto nastanjeno na krajnem vzhodu Hercegovinsko-neretvanske regije. Mesto je zgrajeno na obalah Modre reke Bregave in obkrožajo ga planine Hrgud in Vidovo polje z okolnim mestima katera so izpisana perom bogate kulturne preteklosti. Sam dostop Stolcu s zahodne strani je Dubravska visokoravnica ki je specifična in znana po breskvi in predvsem po dubrovskem vinogorju po katerm so znana stolčka vina.
Da je zainteresiranost za življenje na tem prostoru bila že od najstarejših časov, to nam pričajo mesta katera go obkrožujejo: Pečina Badanj – paleolitsko mesto, utrdbeno ilirsko mesto Daorson, ki izziva občudovanje svojim kiklopskim zidinama, in znane nekropole iskopanin na Radimlji, Boljunuma, Rotimlji in Vidoštaku kot sama utrdba Starega mesta.

 

Stolac - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba