...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Čapljina

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Čapljina, Aktivni turizem Čapljina, Kultura Turizem Čapljina Kot tudi Gastronomija Čapljina, Nočno življenje Čapljina, Prenosi Čapljina.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Čapljina

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Čapljina Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Čapljina je mesto katero se nahaja na desni obali reke Neretve, blizu meje s Republikom Hrvaško. U njej se nahaja sedež občine. Delovi mesta so: Gradina, Vrgorac, Muša, Čapljina-grad in Novi del grada. Primestna naselja so: Dretelj, Tasovčiči, Grabovina in Struge (posebne lokalne skupnosti). Mesto Čapljina ima trenutno okoli 8.000
prebivalcev. Arheološka nahajališča so: Rimsko naselje, pokopališče na Kuku, nekropola ostatki na Kuku(uničena), Mala Gradina – predzgodovinsko naselje in rimsko naselje, Mogorjelo - vila suburbana itd…. Številni spomeniki so u Čapljini: Kip kralja Tomislava nahaja se na istoimenskem trgu, pred poštno zgradbo se nahaja skulptura brez naslova bez avtora Ante Brkiča, a pred hotelom “Mogorjelo”(kateri je v toku vojne uničen) nahaja se skulptura “Cvijet Hercegovine” avtora Franje Bešlića……..

...
 

Čapljina - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba