...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Grude

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Grude, Aktivni turizem Grude, Kultura Turizem Grude Kot tudi Gastronomija Grude, Nočno življenje Grude, Prenosi Grude.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Grude

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Grude Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Občina Grude se nahaja na robovih Imotsko-bekijskog polja, blizu Mostara, Međugorja in Jadranskega morja. Sama občina je povezana z moderno magistralno cesto na severovzhodu s občinom Široki Brijeg, proti jugovzhodu s občinom Ljubuški, in moderno cesto na severozahodu s občino Posušje, kar občini Grude daje oznako prometnega središča. Površina občine je okoli 218 km2, a sestavljena je od 13 mestnih skupnosti. V občini Grude živi okoli 16.358 prebivalcev, a v samem mestu živi okoli 3.598 prebivalcev. Grude je občina s polno zanimivimi naravnimi in zgodovinskimi zanimivostima (kot so številna najdišča iz železnega obdobja od katerih so pomembni oni iz Ilirske riznice v Goricama poleg Grude, kateri se nahajajo v Franjevaškem samostanu, muzeju Huma) in veliko
trgovinsko središče….

 

Grude - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba