...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Varaždin

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Varaždin, Aktivni turizem Varaždin, Kultura Turizem Varaždin Kot tudi Gastronomija Varaždin, Nočno življenje Varaždin, Prenosi Varaždin.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Varaždin

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Varaždin Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Varaždin, mesto skladnosti in pristnosti, je privlačno turistično središče. Mesto Varaždin je vse do današnjih dni varoval vsa bitne značilnosti mesta glasbe, baroka in cvetja. Vsak bo v Varaždinu občutil duh prejšnjih stoletij, gostoljubnost Varaždincev in lepoto življenja v tem malem, ali toplem mestu.
Sprehajanje mestom in zelenilo sprehajališč V. Jagića vedno ustvarja dobro raspoloženje, a lepo urejeno cvetje na mestnih ulicah in trgovinah je pravi dokaz zakaj Varaždin nazivamo mestom cvetja.T oplo mestno jedro mesta Varaždina ustvarjajo ohranjene palače in stare mestne hiše. Številne varaždinske cerkve in samostani skladno popolnujejo sliko mesta, a njihovi stolpi delajo Varždin mestom cerkvenih zvonikov. Mestne ulice vodijo do osrednjega mestnega trga s znano Mestno stavbo. Popularni Korzo je mesto vsakega Varaždinca ker je del vsakodnevnice da se tam popije kava, ali prigrizne varaždinski klipič v družbi prijateljev, ali poslovnih parnerov.
Varždin je mesto čigava se bogata kulturna dediščina prepleta s sodobnim življenjem pa je tradicija prisotna skoraj povsod. Začetkom jeseni Špancir fest pripelje...

 

Varaždin - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba