...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ravna Gora

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Ravna Gora, Aktivni turizem Ravna Gora, Kultura Turizem Ravna Gora Kot tudi Gastronomija Ravna Gora, Nočno življenje Ravna Gora, Prenosi Ravna Gora.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Ravna Gora

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Ravna Gora Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Gorski kotar je zimskošportno, lovsko in turistično središče Hrvaške. Podnebje v Gorskem kotarju je kontinentalno gorsko s kratkimi, svežimi poletji in ostrimi, dolgimi zimami z veliko snega. Kraj je poznan po gozdnatih planinah visokih do 1500m, travnikih in špiljah, endemičnih rastlinah in redkih živalih. Na tem območju še vedno živijo volkovi, divje svinje in jeleni, pa tudi medvedi, ter divjačina, ki je drugje že iztrebljena. Gorski Kotar slovi po prostranih listopdnih in stoletnih zimzelenih gozdovih, ki jih poleti preraščajo cvetlice in zelene livade, pozimi pa gozd prekriva tudi do nekaj metrov debela snežna odeja, kar je primerno predvsem za lov, za izletniški, športni ter kmečki turizem.
Ravna Gora je večje gorjansko naselje v osrednjem delu Gorskega kotarja. Razvit je lovski turizem, saj so obširni gozdovi bogati z divjadjo. V okolici so tereni za rekreativno smučanje (Bjelolasica).

...
 

Ravna Gora - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba