...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Bjelolasica

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Bjelolasica, Aktivni turizem Bjelolasica, Kultura Turizem Bjelolasica Kot tudi Gastronomija Bjelolasica, Nočno življenje Bjelolasica, Prenosi Bjelolasica.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Bjelolasica

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Bjelolasica Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Bjelolasica je v severozahodnem del gorskega območja Velike Kapele i ponaša se z najvišjim vrhom v Gorskem kotarju (Kula 1534 m). Ta 5-6 km dolgi gorski hrbet ima zelo strma pobočja, sam breben pa je ozka visoka planota in pravi botanički vrt, ki ponuja pohodnikom naravne užitke. Dostop v Bjelolasicu omogoča gozdna cesta. Večja središča v okolici Bjelolasice so Mrkopalj, Begovo Razdolje, Vrelo, Ogulin, Jasenak, Sabljaci, Vrbovsko, Ravna gora, Fužine. Begovo Razdolje je naselje ob vznožju Velike Kapele v Gorskem kotarju. Z nadmorsko višino 1060 m je edini kraj na Hrvaškem, ki leži nad 1000 m visoko. Jasenak je manjše naselje ki je znano kot najbolj primerno izhodišče za pohod na Bjelolasico ter Bijele in Samarske stijene. Ogulin je mesto v Gorskem kotarju znano po hidrogeološkoj posebnosti: pod strmo steno ponikne v velikansko odprtino reka Dobra. Za zajezenima rekama Dobra in Mrežnica sta nastali jezeri, primarni za kopanje in jadranje. V Ravna gora je razvit lovski turizem, saj so obširni...

 

Bjelolasica - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba