...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Baška Voda

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Baška Voda, Aktivni turizem Baška Voda, Kultura Turizem Baška Voda Kot tudi Gastronomija Baška Voda, Nočno življenje Baška Voda, Prenosi Baška Voda.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Baška Voda

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Baška Voda Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Baška Voda je sodobno turistično središče s pristaniščem v Makarskem primorju pod gorskim hrbatom Biokovo. Biokovo je gorski hrbet v osrednjem delu dalmatinske obale, dolg 36 km in širok do 9,5 km. Prebivalci se le še redko ukvarjajo s poljedelstvom in ribištvom, kjer je glavna gospodarska panoga postal turizem. V zadnjih letih pa so Baško Vodo v skladu z neokrnjeno naravo, izvirno dalmatinsko arhitekturo ter tradicijo današnjega življenja spremenili v privlačno turistično središče na hrvaškoj obali. Gozdata okolica, dolge prodnate plaže, čisto morje in kakovostna hotelsko-gostinska ponudba pospešujejo turistični razvoj, ki se je v polnem zamahu začel po drugi svetovni vojni. Za dolgim valobranom se dobro zavarovana marina in ima 200 privezov. Bolj intenziven razvoj turizma v Baškoj vodi se je začel z izgradnjo Jadranske turistične ceste 1968 leta. Gradijo se udobni hoteli, raste veliki kamp in vedno je več privatnih hiš z apartmajima in sobah, ki so poglavitno namenjene turizmu.
Na vzpetini Gradina so sledovi naselja in poznoantične...

 

Baška Voda - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba