...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Gradac

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Gradac, Aktivni turizem Gradac, Kultura Turizem Gradac Kot tudi Gastronomija Gradac, Nočno življenje Gradac, Prenosi Gradac.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Gradac

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Gradac Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Gradac sta oddaljen od Makarske 40-kilometrov in leži na pol poti med Splitom in Dubrovnikom. Območje mesta je bil naseljen že v prazgodovini. Gradac je omenjena prvič po dolgem času nazaj  v X.st. in na celotnem območju najdemo v zgodovinskih ruševine, ki pričajo o bogati zgodovini tega kraja. V bližini so Baćanska jezera (8 km) in delta reke Neretve (15 km). Gradac ponuja številne možnosti za šport in rekreacijo, teniška igrišča, vodni športi, kolesarske steze ter v bližini mnogih turističnih destinacij zarad česar je idealna počizniška destinacjia.

Gradac je danes moderno turistično središče, da je res raznoliko namestitev , ponuja namestitev v  hoteli in gostišča vse do apartmaja.
 

Gradac - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba