Vegetarijanske restavracije
Gostinska širjenja na vegetarijanskih restavracij, ki so značilne za dieto brez mesa ali živalskih proizvodov, kot so govedina, svinjina in piščanec. Motivi za vegetarijanstvo je veliko; bi se izognili povzročanju bolečine živali, verske običaje, skrb za lastno zdravje, prakso joge in sprejemanje new age filozofije. Pravilno načrtovana vegetarijanska prehrana je bogata z živili visoke prehranske in nizko energijsko vrednostjo. Tradicionalno vegetarijanec so singapurski in indijske kuhinje. Singapurska kuhinja njeni obroki na osnovi zelenjave in Indijo, ker je država z največjimi vegetarijance na svetu. Dve jedi, ki so posebej označeni indijske kuhinje - lišajev in Doša. Thali je pladenj z različnimi jedmi, odvisno od regije, z opcijskim dodatkom riža, zelenjave in curry omaki. Vse, kar je na voljo v posebnih jedi zložene na istem velik krožnik. Dosa je palačinka riževe moke in ga je mogoče ponovno napolniti različne kombinacije zelenjave, omake in začimbe. Vegetarijanska kuhinja s pomočjo bogate sadove zemlje, pripravljeno v obliki različnih kruh, kuhano in surovo zelenjavo in sadje postrežejo v sekvencah toplih in hladnih solat, tartufi, kuskus, tofu, oljčno olje, kapre, širjenje sezamovo, tahini, juhe, omake, začimbe , razkošne zelenjavne jedi okus curry, papaja, kokosovo mleko, agrume in aromatične začimbe z vseprisotno, da riža. Vefetarijanski restavracije turisti so vsi zakladi v kuhinjo, kjer je pomembno, ne samo dober okus, ampak tudi predstavnik videz.