...
 
 

Mehiška restavracija

So zelo priljubljena in mehiške restavracije z mehiško hrano. Izkušnje mehiške kuhinje je zelo vidno, in ploščo je bogata z barvami, ki izhajajo iz zelenjave, sadja in začimb. Ta hrana je zelo pikanten okus in čili in poper je mogoče najti v skoraj vsaki jedi. Osnovna živila, kot so koruza, čili in paradižnik, ki so potomci starodavnih civilizacij Majev in Aztekov. So bili dopolnjeni z španskega ljubezen bombonov, marinade in omake. Mehičani so bili prvi, ki raste avokado in koruzo, in kmalu zatem njegova gastronomija obogatila domači Turčiji, muškatna raca, divjačino, prepelice, golobe, ribe, rake in mehkužce. Tukaj se je rodil in čokolada tudi. Ta živila, skupaj s krompirjem, čilija, buče, paradižnik in fižol, so podlaga za mehiške kulinarike. Zelo priljubljena jed je, burrito jedo pšenico tortilla napolni s skoraj vseh možnih prehiteli. Koruza najpogosteje uporabljajo sestavine mehiške kuhinje. Cela zrna so kuhani v krepko juho, imenovano pozole. Zrna so zmleti v grobo moko (razlog harina), ki bi bile tamale, paketov, polnjene z mesom ali zelenjavo, ki kuhamo lahko pari zavit v koruzno ali banana leaf. Ta kuhinja je značilna svežega sadja in zelenjave. Zahvaljujoč podnebnih razmer v Mehiki skoraj vsak užitnih rastlin se lahko gojijo nekje v določenem letnem času. Izbira je ogromna, od avokado in mango, za podružnice kaktus (bodičasto hruške). Perutnine in govedine je veliko. Meso je navadno kuhamo ali pečemo na žaru, svinjina je sočno meso, ki se uporablja in naredi svojo pot v mnoge tradicionalne jedi. Morski sadeži so pomembni tudi v mehiški kuhinji, velikan kozice, morske pse in žarki so le ena od številnih eksotičnih vrst, ki bi lahko okus, običajno na žaru s poprom in čilijem.U mehiški restavraciji je treba in tekila, alkoholna pijača prvotno je okoli Tequila, mesta v zahodni mehiški državi Jalisco. Narejena je iz agave, in običajno vsebuje 38-40% alkohola, vendar pa so nekatere vrste 43-46% alkohola.

 
 

Mehiška restavracija Ponudba