...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Terme Ptuj

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Terme Ptuj, Aktivni turizem Terme Ptuj, Kultura Turizem Terme Ptuj Kot tudi Gastronomija Terme Ptuj, Nočno življenje Terme Ptuj, Prenosi Terme Ptuj.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Terme Ptuj

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Terme Ptuj Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Ptuj je najstarejše mesto v Sloveniji. Nekakšen muzej v malem, saj je večina v mestnem središču pod spomeniško varstvo in ko hodiš po ulicah, boste vedeli zakaj Ptuj imenuje vrednost tisočletja.

Tukaj so njihova kopja brusila rimske legije, a nov dom je ba tem mestu našla slovenska duša. V srednjem veku je bil Ptuj pomembno mesto trgovanja, in med habsburškem ravnanjem mesto lagodnega življenja.

Danes si med bivanjem  v Termah Ptuj, najstarejšem termalnem centru v Sloveniji, si lahko privoščite počitnice v slogu starih Rimljanov, znižanje po največjem tobogane v Sloveniji, igranje golfa v prelepe narave, obiščite najstarejšo vinsko klet, raziskovanje najstarejšega slovenskega mesta V Sloveniji.
Ptuj Termalni park z notranjim in zunanjim bazeni pokriva 4200m ² vodnih površin z zdravilno, nizkomineralno vodo. Na voljo je dvanajst bazen z valovi, tobogani, vodno-zračnemi masaži in whirlpool, in počasno reko. Termalni Park slovi po največjem stran v Sloveniji. Da se sprostite s savno, masaže, kopeli, parafinske in različne terapije. Notarnji del  Termalnega Parka pokriva 2100 m2vode. Šest bazenov...
 

Terme Ptuj - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba