...
 
 

Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Bol

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Bol, Aktivni turizem Bol, Kultura Turizem Bol Kot tudi Gastronomija Bol, Nočno življenje Bol, Prenosi Bol.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Bol

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Bol Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Na južni obali na enem od najboljsončnih Jadranskih otokov otoku Braču, se nahaja mestece Bol, eden od najbolj željenih destinacij na Jadranu. Bol je edino mesto na južni obali Brača, in najstarejše bračino mesto,  ki ima poleg čudovite naravne lepote.

Zanimlive zgodovinske spomenike (rimska Piscina, nadgrobne plošče, krščanski sarkofazi, razne cerkve in samostani iz ranega krščanskega obdobja).

Zahodno in vzhodno od Bola so številne plaže od katerih je najbolj znana plaža od belega proda Zlatni rat, ki se širi proti jugu v obliki jezika v dolžini od 634m.

Zlatni rat je raj za surfere in za vse ki obožujejo vodne športe.

Nad Bolom se dviguje Vidova gora ki je najvišji vrh na višini od 778m  jadranskega otočja a tukaj je tudi gorski venec Bolska krona in ilirska tvrdnava Koštilo.

Bol nudi veliko zabave, tako da nima mesta za dolgčas. Nastanitev lahko najdete v enem od hotelov, apartmaju ali sobah v zasebnih hišah ali nekem od manjših kampov.

V množici restavracij, konob, lokalov...

 

Bol - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba