...
 
 

Kitajska restavracija

V vseh bogati turistično ponudbo na vključitve v svetovno gastronomsko kuhinje, tako v kitajskih restavracijah, ki služijo tako imenovane kitajske kuhinje, ki je skupno ime za vse kuhinje ljudi, ki živijo na Kitajskem, in pogosto tudi v drugih državah v vzhodni in jugovzhodni Aziji. Zanj je značilna porabijo za pripravo hrane, ki je skoraj umetnost, in je sestavljen iz glavnega hrane, ki je vir ogljikovih hidratov ali škroba, običajno riž, rezanci, sledijo jedi zelenjave, rib, mesa in drugih živil ter živil, preden kosi kuhanje na velikost zalogaj. Ta vrsta kuhanja se razlikuje od zahodnega kuhinjo, kjer večinoma meso glavna jed. Glavni pribor kitajske paličice, medtem ko je žlica uporabljajo samo za juho. Kitajske restavracije so prilagojeni vročanje pripomočki zahodni način življenja, čeprav je tradicionalni nož šteje orožje in nesramen do goste, da reši svojo hrano. Recepti kitajske kuhinje je zelo edinstven zaradi močnih kontrastov okusov, kot so kombinacije sladko-kislo ali sladko-pikantno aromo. Okusi so ustvarili številne začimbe kot so poper, čili, arašidi, gobe, sezamovo olje, sojino omako, ingver, sladkor, kis, in veliko pozornosti posveča dekoracijo jedi in plošč. Še posebej zanimive izgleda servirno posodo z veliko omake in eksotičnih začimb, ki dopolnjujejo okuse, saj se sol ne uporablja. V kitajskih restavracij služi različne čaje, ki so najbolj priljubljena pijača na Kitajskem, in vsak dan se porabi v različnih priložnostih.

 
 

Kitajska restavracija Ponudba