Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Regija Sarajevo

Številne turistične ponudbe za Zdravstveni turizem Regija Sarajevo, Aktivni turizem Regija Sarajevo, Kultura Turizem Regija Sarajevo Kot tudi Gastronomija Regija Sarajevo, Nočno življenje Regija Sarajevo, Prenosi Regija Sarajevo.

Posebna ponudba izletov in aktivnosti po ugodnih cenah!

Izkoristite nekaj izletov in aktivnosti, ki jih ponujajo in dokončanje počitnice v Regija Sarajevo

Ali potujete sami ali z nekom, če jemljete otroke z vami ali ne, v naši ponudbi aktivnosti, izlete in druge turistične ponudbe v Regija Sarajevo Boste zagotovo našli ponudbo, ki vam ustreza!

Županija Sarajevo se nahaja v vzhodnem delu Bosne I Hercegovine, površine 1276,9 km2. Sestavljena je iz občin: Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad, Ilidža, Vogošča, Hadžiči, Ilijaš i Trnovo, s okoli 391.000 prebivalcev.
Županija Sarajevo je bogata s naravnimi lepotami, planin, rek in plodnih dolin, ali njeno največje bogatstvo so ljudje odprtega srca. Kultura skupnega življenja traje od prazgodovine, antičnega in srednjega obdobja, skozi osmanskega in avstroogerskega obdobja do današnjega dneva. Nikjer v Evropi ne obstaja tako bogata in različna naravna, zgodovinska in kulturna dediščina, s številnimi zgodovinsko-kulturnimi spomeniki, a istočasno s atraktivimi
turističnimi lokacijami. Med njimi je antično naselje – aqua sulfati na Iliđi, neolitsko naselje Butmir, srednoveško pokopališče Zgošča v Vogošči, sredneveško pokopališče v Trnovu, Velika aleja od Iliđa do Vrela Bosne, pečina Bijambare, vodopad Skakavac, jezera na Treskavci, in številna zanimliva turistična mesta.
V svetu znane olimpiske planine Trebevič, Igman, Bjelašnica in Jahorina nudijo bogate možnosti za planinarenje, alpinistične in zimske discipline, s potrebnimi objekti in...

 

Regija Sarajevo - Turistična ponudba, aktivnosti, izleti Ponudba